Groepslessen

Vetverbranden, spieren versterken, conditie verbeteren?
dat kan:

 Virtual-Spinning.
Dé workout die je naar een hoger niveau brengt. Met opzwepende muziek die top bereiken... conditie, uitdaging en fun.
Gedurende een groepsles van 1 uur, samen meerdere deelnemers één van de bekende tourtochten volgen en je grenden verleggen.

Virtual Zumba Zumba
Een opzwepend, doeltreffend en makkelijk te volgen, Latijns-Amerikaans-geïnspireerd, calorieverbrandend dans- en fitness-feest.
Ben je klaar om jezelf in conditie te feesten? Dat is precies waar het Zumba-programma over gaat. Al miljoenen mensen nemen met veel plezier deel aan deze muzikale energieke workout.

Virtual BodyAttack
BODY-ATTACK is de sport-geïnspireerde cardio workout voor het opbouwen van kracht en uithoudingsvermogen. Deze high-energy interval training combineert atletische bewegingen met aerobe kracht en stabilisatie oefeningen. Dynamische instructeurs en krachtige muziek motiveren iedereen in de richting van hun fitnessdoelen - van de recreatieve tot de hard-core sporter!

Virtual Insanity Insanity
Dit is een workout programma dat bestaat uit 10 verschillende workouts van 45 minuten. De workouts bestaan uit interval, cardio, pure cardio, cardio recovery. Het gaat om de juiste houding en je hartslag omhoog brengen. Insanity is niet puur bedoeld om af te vallen, het is een combinatie van de juiste voeding, vet verbranden en conditie opbouwen. Hierdoor bestaat natuurlijk de mogelijkheid om af te vallen. Ik zie het meer als je lichaam vormen, omdat je met je eigen lichaam bezig bent met verschillende groepen.

Circuit-Training
Met deze workout, train je al je spiergroepen. Deze vorm van training wordt gegeven in groepsverband. Het draait hierbij om weinig gewicht, maar veel herhalingen.
Voordelen:

- je leert nieuwe oefeningen
- het is onder begeleiding
- je hebt een effectieve training van 30 min.

Print article